Autismecafé Hardinxveld

H'VELD-G'DAM Ouder van een kind met autisme, heb je zelf autisme, of komt autisme in je omgeving voor? Je bent donderdag 9 mei van harte welkom om je verhaal te delen, naar anderen te luisteren, of elkaar te adviseren. Dit alles in een ontspannen omgeving, onder het genot van (gratis) koffie of thee. Ook op 6 juni is gelegenheid tot ontmoeting. Ben je al eerder geweest, of nog nooit? Loop gerust eens binnen! Voor meer informatie: stuur een mail naar Autismecaféhardinxveld@kpnmail.nl.

Kennismaking met De Lange Wei

H'VELD-G'DAM De Lange Wei maakt graag kennis met mensen die belangstelling hebben om in de zorg te komen werken. Zij kunnen met De Lange Wei kennis komen maken op 11 mei. In De Lange Wei is zetten medewerkers zich dagelijks met passie en deskundigheid in om de best mogelijke zorg te bieden aan de cliënten. Dit doen zij op twee locaties: De Lange Wei in Hardinxveld-Giessendam en De Zes Molens in Hoornaar. Op zaterdag 11 mei zitten medewerkers klaar om kennis te maken met belangstellenden en met hen in gesprek te gaan en samen te kijken of hun wensen en ambities bij de organisatie passen. Kijk voor informatie en vacatures op www.delangewei.nl/werkenbij/vacatures

Repaircafe Hardinxveld

H'VELD-G'DAM In het gebouw van de Christengemeente, Breedeway 1a in Hardinxveld vindt zaterdag 11 mei weer een Repair café plaats tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Vrijwilligers staan klaar om te helpen met reparatie van diverse apparaten.

Psalmen voor Nu

H'VELD-G'DAM Op 12 mei om 17.00 uur is er een Psalmen voor Nu dienst in de Gereformeerde kerk, Jan Steenstraat 5. Ook deze keer wordt de dienst verzorgd door de Psalmen voor Nu band. Er wordt gecollecteerd in deze dienst en voor de allerkleinsten is er kinderoppas.