Wandelgroep Servanda

H'VELD G'DAM Wilt u bewegen en tegelijk een gezellig praatje maken? Loop dan mee met de wandelgroep van Servanda! Vrijwilliger Tom van der Straeten leidt deze wandelingen.

De eerstvolgende wandeling vindt donderdag 9 mei plaats en start om 9.30 uur bij Servanda; Scheldestraat 1 in Hardinxveld. Het wordt een mooie wandeling door een tweetal parken en langs de rivier. Als afsluiting van de wandeling drinken we een bakje koffie/thee bij Servanda. Aan de wandelingen zijn geen kosten verbonden, eventuele consumpties die u nuttigt zijn voor eigen rekening. Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u zich aanmelden bij Maarten via m.hendrickx@servanda.nl of via telefoonnummer 06 – 82 31 35 92.

Kledinginzameling Kom Over En Help

H'VELD-G'DAM Stichting Kom Over En Help houdt zaterdag 11 mei tussen 9.30 uur en 12.00 uur in een deel van de Alblasserwaard weer de inzameling van baby-, kinder-, dames- en herenkleding (mits heel en schoon gewassen), schoenen, laarzen en sokken, tassen en riemen, huishoudtextiel, beddengoed, lakens, dekens en spreien en sjaals, mutsen, petten, hoeden en handschoenen.

Er wordt verzocht stevige plastic zakken te gebruiken. Kleding en schoenen mogen ongesorteerd in een goed dichtgebonden zak ingeleverd worden. Sokken en schoenen per paar gebonden; liefst niet in schoenendozen in verband met de ruimte.