Project 'Serve the Village'

H'VELD-G'DAM Zaterdag 28 september vindt het project Serve the Village voor de 5e keer plaats. Een project dat opgezet is door kerken om mensen van binnen en buiten de kerk ondersteuning te bieden waar nodig.

Op deze dag willen de deelnemende vrijwilligers laten zien dat het niet uit maakt wie of wat je bent om voor elkaar klaar te kunnen staan. De afgelopen jaren zijn er heel wat mooie klussen gedaan.

,,Dus mocht u iemand kennen die hulp kan gebruiken bij het opknappen van de tuin, extra handen nodig heeft voor bepaalde klusjes of een ander soort vraag heeft dan horen we dit graag. Ook als u zelf degene bent die deze vraag heeft dan bent u van harte welkom. We werken van 9.00 tot 12.30 uur," aldus de een van de organisatoren.

Voorwaarde is dat mensen zelf geen financiƫle mogelijkheden hebben om de klus te laten doen, geen netwerk tot hun beschikking hebben waar ze een beroep op kunnen doen of dat er andere omstandigheden zijn waardoor het noodzakelijk is om de klus met z'n allen aan te pakken.

Voor het aanmelden van klussen en/of meer informatie: Servanda, 0184-612771 of info@servanda.nl