Afbeelding
AV Passaat

Lenteloop voor jong en oud

PAPENDRECHT Atletiekvereniging Passaat houdt zaterdag 8 juni de Lenteloop. Het programma begint om 12 uur met diverse jeugdlopen voor kinderen vanaf groep 1 van de basisschool. De afsluitende jeugdloop voor groep 7 en ouder gaat over 1500 meter en start om 13 uur. Alle deelnemers krijgen een diploma en een appel.

Er is prestatieloop over 5 km, die start om 14.00 uur. De wedstrijd- en prestatieloop over 10 km start om 15.00 uur. Het snelle parcours van de 10 km voert onder andere langs de Veerweg, het centrum van Papendrecht, Kerkbuurt, Visschersbuurt, Oosteind en de Matenase Scheidkade. Start en finish is op de atletiekbaan van Passaat aan de Andoornlaan. Zowel op de 5 als de 10 km is er onderweg een waterpost. Traditioneel is de lenteloop de afsluiting voor de deelnemers die in januari bij Passaat met hardlopen zijn begonnen.

De Lenteloop maakt deel uit van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

Voorinschrijven kan tot en met 5 juni. Op de wedstrijddag kunnen deelnemers ook nog ter plaatse inschrijven tot een half uur voor de start. Meer informatie en inschrijven op www.avpassaat.nl.