De Coronas.
De Coronas. Egmond Complex

De Coronas vullen zaterdagavond Baggerfestival

SLIEDRECHT Met De Coronas heeft de zaterdagavond van het Baggerfestival wederom een publiekstrekker weten te boeken. Bij de 'stand-up' popband bepaalt het publiek ter plekke welke nummers er gespeeld worden. Dus: Sliedrecht… laat je horen!
Vanaf 12.30 uur kunnen muziekliefhebbers zaterdag 29 juni al terecht bij het hoofdpodium op het Dr. Langeveldplein. Zoals het Baggerfestival betaamt biedt het programma voor elk wat wils. Als eerste gaat United by Music los, gevolgd door een spetterend optreden van Crescendo. Om 15.30 uur is het dan tijd voor het koor De Dekmantel, waarna achtereenvolgens Big Band Blast (16.15 uur), Sliedrecht Legends (18.30 uur) en JB Music met een drum demo (19.30 uur) het publiek muzikaal zullen verwennen.
Van 20.30 tot 24.00 uur zetten De Coronas de boel op z'n kop. De vier bandleden hebben uitgebreide ervaring opgedaan met onder andere Crazy Piano's, Vrienden van Amstel Live en het Heineken Holland House tijdens diverse Olympische Spelen, dus dat is aan hen wel toevertrouwd. Het publiek kan via de 'telefoonmachine', die op het Langeveldplein staat opgesteld, verzoeknummers indienen die direct worden ingewilligd. Soms in een ietwat andere stijl, maar dat maakt het optreden van de Coronas uniek en onvergetelijk.