Afbeelding

Kamperen bij Avonturenboerderij Molenwaard

GROOT-AMMERS Kamperen bij Avonturenboerderij Molenwaard Deze zomer stelt Avonturenboerderij Molenwaard op twee nachten haar deuren exclusief open voor 100 kampeergasten. Tijdens dit eenmalige kampeerevenement op de Avonturenboerderij leren zij het themapark met haar bewoners op een compleet andere manier kennen. Ook Fien en Teun zijn natuurlijk aanwezig.

Avonturenboerderij Molenwaard biedt alle jonge avonturiers, met hun ouders of verzorgers, in juli of augustus de mogelijkheid om te logeren op het themapark in Groot-Ammers.

,,Wij kregen al zo vaak de vraag of overnachten op de Avonturenboerderij mogelijk was. Nu hebben we als park niet de ambitie om dit structureel aan te bieden en ook niet de ruimte voor. Maar, toch willen we deze onvergetelijke, bijzondere beleving wel exclusief twee nachten aanbieden. Op die manier is 'Kamperen op de Avonturenboerderij' ontstaan. Slapen, barbecue├źn, dieren voeren en nog meer activiteiten. Alles wat een echte boer doet; geweldig toch! Ik ga er zelf ook slapen, een echte jongensdroom die uitkomt!", lacht directeur Michael van Hoorne.

De kampeeravonden op het themapark vinden plaats van vrijdag 26 op zaterdag 27 juli en van vrijdag 23 op zaterdag 24 augustus. Na de overnachting in de tent krijgen de kampeergasten ontbijt met diverse streekproducten en mogen ze nog een dagje van alle dagactiviteiten van de Avonturenboerderij genieten.

De kaartverkoop voor het kampeerevenement is inmiddels gestart via www.Avonturenboerderij.nl.