Boekenmarkt in De Lange Wei

H'VELD-G'DAM In De Lange Wei wordt woensdag 10 juli van 14.00 uur tot 16.00 uur een boekenmarkt gehouden. Naast het kopen van boeken kunnen er ook boeken worden verkocht. Of het nu de Zeven zussen is, Harry Potter of Vos & Haas, alle boeken zijn welkom. Er zijn 20 tafels beschikbaar. Aanmelden voor 1 juli op bij de balie van de bibliotheek of via teamboven-hardinxveld@debibliotheekaanzet.nl.

Buurtkamer van Servanda staat voor iedereen open

H'VELD-G'DAM Heeft u een goed idee voor de inwoners, lijkt het u leuk om andere mensen te ontmoeten, zoekt u een plek om te flexwerken of bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Kortom wil u bijdragen aan een fijne samenleving? Dan is de buurtkamer misschien een leuke inspirerende plek. Loop vooral een keer binnen bij de buurtkamer in de Ducdalf op dinsdag of woensdag tussen 09:30 en 12:00 uur.

Sponsorwandeling Open Doors

GIESSENBURG Op zaterdag 28 september wordt in Giessenburg weer een sponsorwandeling van Women to Women, het vrouwennetwerk van Open Doors, gehouden. Het thema van deze wandeling is: 'Wees voorbereid!' De opbrengst is dit jaar bestemd voor christenen in India.

Vanaf 9.00 uur worden de deelnemers ontvangen in 'De Rank'in Giessenburg, met koffie en thee. Om 9.15 uur is er een gezamenlijke opening en aansluitend start de wandeling. De route is ca. 10 kilometer. Bij terugkomst staat er rond 12.30 uur een welverdiende high-tea klaar.

Deelname kost 15 euro.

Aanmelden kan door te mailen naar wtw.giessenburg@gmail.com of bel naar 0184-616300.