Afbeelding

Van Andel en Rietveld geven invulling aan 'Leef locatie'

9 juli 2019 om 13:54

SLIEDRECHT Transportbedrijf A. van Andel & Zonen uit Hardinxveld Giessendam en Rietveld Licht en Wonen uit Sliedrecht hebben samen het voormalig Slavenburg-terrein, beter bekend als de 'Leef-locatie' in Sliedrecht aangekocht. De bouwkavel is al jaren een grote wildernis op bedrijventerrein Nijverwaard. Op het terrein van totaal bijna 20.000 m2 zal van Andel een nieuw kantoor, expeditie en warehouse bouwen.

Van Andel heeft meer ruimte nodig, omdat de vraag naar opslagcapaciteit blijft groeien en de huidige locatie in Hardinxveld-Giessendam geen ruimte meer biedt voor verder expansie. Van Andel verzorgt onder andere voor Rietveld Licht & Wonen de complete logistiek. Deze samenwerking wordt nog verder uitgebreid, omdat Rietveld aan de snelwegzijde van het terrein een grote showroom gaat bouwen.

Op de nieuwe locatie is zoveel ruimte beschikbaar dat de nieuwe showroom de grootste lampenwinkel ter wereld wordt. Klanten kunnen direct beschikken over de gehele voorraden van ruim 300.000 lampen!

Wethouder Piet Vat is blij met de ontwikkeling. ,,Die locatie zag er natuurlijk niet uit. Goed dat die wildernis nu een mooi bedrijvencomplex wordt. Een mooie zichtlocatie aan de A15."

Afbeelding