Impressie kledingbeurs
Impressie kledingbeurs OKK Hardinxveld

Kinderkleding- en speelgoedbeurs OKK

H'VELD-G'DAM Volgende week is het weer tijd voor de halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs bij Gymnastiekvereniging OKK. De beurs vind plaats in de recreatieruimte van het clubgebouw aan de Rijnstraat 1a, te Hardinxveld-Giessendam. Verkoopdata en tijden zijn op donderdag 10 oktober, van 19.00 tot 21.00 uur, en op vrijdagmorgen 11 oktober, van 09.00 tot 11.30 uur.

De schone, goed draagbare winterkleding en het speelgoed kan tussen 09.00 en 11.30 uur worden ingeleverd op woensdag 9- en donderdag 10 oktober. Er hangt ook een prikbord op waar men advertenties kan plaatsen van grotere baby-en kinderartikelen, aangezien de vereniging geen plaats heeft om dit allemaal neer te zetten. Voor alle knuffels geldt dat deze niet ingenomen zullen worden door OKK.

Alle spullen worden door de medewerkers van OKK van prijzen voorzien, maar de vereniging stelt het op prijs wanneer men zijn of haar items thuis al voorziet van een verkoopnummer. Dit scheelt OKK namelijk veel tijd. Voor alle verkochte spullen geldt dat de opbrengst voor 50 procent naar OKK gaat.

De opbrengst van de verkoop kan, alsmede alle niet verkochte spullen, kunnen op vrijdag 11 oktober tussen 15.30 en 16.00 uur worden opgehaald. Alle items die niet worden opgehaald zullen aan een goed doel worden geschonken. Voor meer informatie over de kledingbeurs en een verkoopnummer kunt u mailen naar riena.kamp@hotmail.com.