Afbeelding
poldersmetwaarden.nl

Kennismaken met Polders met Waarden

REGIO Op Fokveedag/Boerenlandfeest op 5 oktober in Hoornaar kunnen bezoekers kennismaken met het subsidieprogramma LEADER Polders met Waarden. Tot eind 2020 is nog twee miljoen euro beschikbaar voor projecten in de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, de Krimpenerwaard en Gouwe-Wiericke die bijdragen aan een vitaal platteland. Bewoners kunnen zelf met innovatieve ideeën komen en LEADER helpt hen deze uit te voeren.

LEADER Polders met Waarden is een Europees subsidieprogramma dat gericht is op het versterken van het platteland. In de regio hebben al meerdere projecten subsidie gekregen. De thema's om voor subsidie in aanmerking te komen via LEADER Polders met Waarden zijn o.a. stadland relaties en duurzaamheid. De projectplannen worden getoetst door betrokken bewoners op het platteland.

Op de Fokveedag op 5 oktober komen leden van de Plaatselijke Groep en coördinator Marieke Kok graag in contact met mensen met ideeën en plannen. Meer informatie over LEADER Polders met Waarden via www.poldersmetwaarden.nl