Da Capo - Giessenburg
Da Capo - Giessenburg C. Groffen

De Vrienden van Da Capo Live

GIESSENBURG Op zaterdag 9 november is het zover. Op het podium staan het Groot Orkest van Da Capo en Nederpop | Dutch Classic Rock Tribute Band Met Maten.

Da Capo speelt onder leiding van Bjorn van Pruijssen Hollandse hits en muziek van Adele en Abba. Met Maten laat de bezoekers genieten van de muziek van hits van bands uit de jaren 70 tot nu. Shocking Blue, Ekseption, Golden Earring, The Scene, Anouk, De Dijk.

Dat Da Capo thuis is in vrijwel elk genre blijkt wel uit deze samenwerking van “Met Maten”. In het programma een samensmelting van “Alles is Liefde” - BLØF en “Leef” - Hazes jr. Maar één ding is zeker: ze zullen laten zien dat het niet uitmaakt of je nu in de grootste kroeg staat of met je vrienden in De Til. Het wordt beregezellig! De Vrienden van Da Capo LIVE is echt een feest voor bezoekers van alle leeftijden. Lekker om de hoek, in ons dorp.

Kaarten à € 7,50 zijn te koop bij de entree van De Til, Breestraat 1, Giessenburg. Aanvang 20.30 uur. De deuren van de zaal gaan om 20.00 uur open.

Informatie: www.dacapo.giessenburg.nl

Aankondiging De Vrienden van Da Capo LIVE!