Afbeelding
Rabobank

Uitreiking cheques Rabo ClubSupport

H'VELD-G'DAM Opnieuw is de actie Rabo ClubSupport, waarbij de bank een deel van de winst deelt met clubs uit de regio, een succes gebleken. De afgelopen periode kregen ruim 150 stichtingen en verenigingen een cheque uitgereikt van Rabobank Merwestroom.

In totaal heeft Rabobank Merwestroom 100.000 euro verdeeld onder de ruim 150 deelnemende clubs uit de gemeente Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenlanden. De grootste gift ging naar gymnastiekvereniging OKK in Hardinxveld-Giessendam, die de meeste stemmen kreeg. Het geld wordt gebruikt om een nieuwe herenbrug aan te schaffen. Directievoorzitter van Rabobank Merwestroom, Roelf Polman, ging persoonlijk bij gymnastiekvereniging OKK langs om de cheque te overhandigen. Ook de andere top vijf clubs per deelgebied kregen hun cheque persoonlijk overhandigd van een medewerker van Rabobank Merwestroom. De overige clubs konden op dinsdag 22 oktober hun cheque komen ophalen tijdens een feestelijke inloopavond bij de kantoren van de bank in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam en café de Boerenklaas in Brandwijk.

Polman kijkt terug op opnieuw een geslaagde editie en feliciteert alle deelnemende clubs. De volledige uitslag is te zien op Rabo-clubsupport.nl/merwestroom