Het team van Baars Verzekeringen.
Het team van Baars Verzekeringen. Baars Verzekeringen

Baars is verhuisd naar Papendrecht

SLIEDRECHT Het team en de hoofdvestiging van Baars Verzekeringen is verhuisd naar Papendrecht. De locatie aan de Kerkbuurt in Sliedrecht blijft open, maar alleen op afspraak. ,,Hierdoor kunnen we intensiever samenwerken met onze – reeds in Papendrecht gevestigde – partners Lukassen & Boer en Drechtsteden Zekerheid, wat een nog betere service en advisering voor onze klanten betekent."

De huidige verzekeringspraktijk vraag om kennis, capaciteit en de kracht om te innoveren, zodat verzekeringszaken steeds efficiënter en effectiever geregeld kunnen worden. Moderne digitale oplossingen en brede deskundigheid vormen hiervoor de basis.

,,Met de verhuizing van ons voltallige team naar Papendrecht slaan we wat dat betreft twee vliegen in één klap", aldus directeur-eigenaar Bart Baars. ,,Dankzij de samenwerking met Lukassen & Boer en Drechtsteden Zekerheid hebben we toegang tot meer kennis en ervaring en kunnen we onze klanten sneller van dienst zijn; al dan niet digitaal. Samen vormen we een sterke regionale speler die lokaal enorm betrokken is en zal blijven."

Omdat advies toch vooral mensenwerk is en de meerwaarde van persoonlijk contact bij Baars Verzekeringen hoog in het vaandel staat, blijft het Sliedrechtse kantoor op Kerkbuurt 17 op afspraak beschikbaar. Baars: ,,Maar iedereen is natuurlijk ook van harte welkom op onze nieuwe locatie aan De Wederik 10 in Papendrecht. Voor advies en toelichting aan onze bedrijfsmatige klanten komen we, als vanzelfsprekend, graag langs op locatie."

De telefoonnummers (0184-414 066 en 0184-612 842) blijven, net als de email- en website-adressen, ongewijzigd. Datzelfde geldt voor de dienstverlening. Bij Baars Verzekeringen kunt u terecht voor alle zakelijke en particuliere verzekeringen, pensioenen en hypotheken.