Afbeelding
ZHZ Actueel

Fietser in aanrijding met auto op de Stationsweg

SLIEDRECHT - Een fietser is op woensdagmorgen 19 juni op de Stationsweg in Sliedrecht aangereden door een auto. Dit gebeurde kort voor 8.30 uur. Volgens de politie dacht de fietser nog net over te kunnen steken voor een naderende auto, maar dit bleek een inschattingsfout.

De automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser raakte slechts lichtgewond. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

80's & 90's in The Moonshine

SLIEDRECHT Zaterdag 22 juni is er 80's & 90's party met DJ Toine in The Moonshine. DJ Toine is terug van weggeweest met zijn koffers vol klappers uit vervlogen tijden. Als oudgediende onder de platendraai-accordeonisten weet hij natuurlijk exact wat de 80's en 90's zo speciaal maakte op de dansvloeren en dat gaat het publiek deze avond dan ook herbeleven. In een lekkere mix van bekende hits en vergeten pareltjes herleeft dit geweldige tijdperk tijdens een avond ouderwets stappen. The Moonshine is om 16.00 uur geopend en DJ Toine start om 22.00 uur.

Tuinfeest bij Elektra

SLIEDRECHT Zaterdag 22 juni is alweer de 49e editie van het Tuinfeest van Elektra. Op het festival staan onder andere Raketkanon (BE), High Hi (BE), Tricklebolt, J.C. Thomaz & The Missing Slippers, Galactic Superlords (DE), Skapiche?!, Hipbone Slim, NIKO, Speckneck, Minor Citizen en Black Tarantula.

Bierbrouwerij Boegbeeld staat op Elektra's Tuinfeest met drie verschillende speciaal biertjes en er worden hamburgers en frietjes verkocht.

Ook voor kinderen is op Tuinfeest weer genoeg te doen in de middag. Zo staat er een gigantische stormbaan en kunnen ze glittertatoeages laten zetten. De entree is gratis.

Voor meer informatie over het evenement en de huisregels: www.elektratuinfeest.nl.

Den Breejen haalt 17.000 euro op met Roparun

SLIEDRECHT Het Sliedrechtse bedrijf Den Breejen heeft dit jaar meegedaan aan de Roparun (team 264). Hiermee heeft het bedrijf 17.600,57 euro opgehaald voor het goede doel.

Afbeelding