Sliedrecht-SVL
Sliedrecht-SVL Richard van Hoek Fotografie

Sliedrecht geeft voorsprong uit handen in slotfase

12 november 2019 om 14:04

SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag thuis met 3-3 gelijkgespeeld tegen SVL. Pas in de slotfase van de wedstrijd wisten de bezoekers langszij te komen.

Sliedrecht begon de wedstrijd voortvarend want na 15 minuten opende Dennis Verhoef de score al voor de thuisploeg, 1-0. In de 26ste minuut maakte SVL echter de 1-1 en zo moest Sliedrecht van voor af aan beginnen. Vervolgens viel er in de eerste helft geen treffer meer en zo gingen de teams met een gelijke stand naar de catacomben.

In de tweede helft was Sliedrecht wederom sterker in de openingsfase. In de 65ste minuut was het Chris Boom die de status quo wist te doorbreken en de thuisploeg op een 2-1-voorsprong zette. Drie minuten later zorgde Quincy Bartens voor de 3-1 en zo leken de 3 punten in Sliedrecht te blijven. SVL gaf het echter niet op en in de 77ste minuut maakten de bezoekers de aansluitingstreffer. Hierna werd in de 84ste minuut ook nog de 3-3 gemaakt en zo eindigde de wedstrijd alsnog in een gelijkspel.

Komend weekeinde speelt Sliedrecht thuis tegen EBOH.