Second Opinion-weken bij Sjeun optiek by Floris

12 november 2019 om 14:12

SLIEDRECHT Floris Frenzen van Sjeun optiek By Floris in Sliedrecht heeft ze regelmatig in de zaak: mensen die een bril hebben gekocht bij een andere winkel en sindsdien rondlopen met klachten als moeilijk focussen, langdurige hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid of een verminderde concentratie. ,,We vinden het wel zo fair als de opticien die de bril heeft verkocht een kans krijgt om het probleem op te lossen, maar als dat stadium al is gepasseerd, voorzien we de klant graag van advies."

Om dat nog beter en aantrekkelijker te kunnen doen, organiseert Sjeun nu samen met glasleverancier Rodenstock de Second Opinion weken. Tijdens deze weken wordt in de winkel een gratis state-of-the-art oogmeting, uitgebreide brilcontrole met aansluitend advies aangeboden. We maken hierbij gebruik van onze DNEye scanner ® voor het meest optimale resultaat van de oogmeting.

Floris Frenzen: ,,Mochten nieuwe glazen nodig zijn, dan kunnen die binnen een week na bestelling binnen zijn. Rodenstock is een hoogwaardig merk waar wij zeer goede ervaringen mee hebben. We zijn dan ook blij dat we samen met de fabrikant deze actie kunnen aanbieden."

De Second Opinion-weken lopen van 29 oktober t/m zaterdag 30 november. Mensen die niet comfortabel kijken door hun huidige brillenglazen en daar onderzoek naar willen laten doen, kunnen nu een afspraak maken voor een second opinion via 0184-412856. Meer informatie is te vinden op www.sjeun.nl info@sjeun.nl.

Drugsbaron Joop Gottmers vertelt over leven en bekering

SLIEDRECHT Joop Gottmers komt zondag 24 november naar de Evangelische Christengemeente Rehoboth in Sliedrecht tijdens een jeugd-/evangelisatiedienst vertellen over zijn leven en bekering. Joop stond bekend als agressieve, verslaafde, wapengevaarlijke vechtersbaas en drugsbaron. Hij werd Kickbokskampioen, Bokskampioen en Muay Thai kampioen. ,,Ik was getraind om in mezelf te geloven. Ik geloof nu dat, als God niet had in had gegrepen, ik nu al jaren dood was geweest", aldus Gottmers.

Joop is de zoon van een Rotterdamse kroegbaas. Als kind werd hij veel gepest. Hij leerde boksen, zodat hij terug kon slaan. Zijn leven begon meer en meer te ontstaan uit geweld. Uiteindelijk belandde hij in de Amsterdamse onderwereld. Daar bestond zijn leven nog meer uit geweld, drugs, veel geld en diepe ellende, totdat hij Jezus leerde kennen.

De bijeenkomst begint zondag 24 november om 15:00 uur. De deuren zijn vanaf 14:30 uur open. Rehoboth is te vinden aan de PC Hooftlaan 1 in Sliedrecht. Iedereen is welkom. Entree is gratis.