Herman van Muijlwijk (rechts) biedt u service en zekerheid.
Herman van Muijlwijk (rechts) biedt u service en zekerheid. Tim Hartman

'Voor [service], zekerheid én duurzaamheid'

17 maart 2020 om 12:03

Service én zekerheid dus. Herman van Muijlwijk, die al op zijn veertiende zijn eerste auto verkocht, legt uit hoe dat zit. Eerst maar eens de service: ,,Die bieden we met onze ruime openingstijden. Zo zijn we van maandag tot en met donderdag ook buiten de openingstijden op afspraak geopend van 19.30 tot 20.30 uur. Dat biedt voor mensen, die uit de hele regio naar ons toe komen, de gelegenheid om na de files nog langs te komen."

En de zekerheid? ,,Die bieden we met onze zeven jaar fabrieksgarantie. Deze garantie geven we op alle modellen, dus óók op oudere modellen. Dat is uniek en vindt u nergens anders. Dát in combinatie met steeds mooier ontworpen auto's en het ongeëvenaard hard werken door ons team van veertien mensen op onze locatie in Schelluinen zorgt voor het succes en de zekerheid van Kia Van Muijlwijk."

Maar misschien is er naast service en zekerheid nog wel een derde kernwaarde van Kia Autobedrijf Van Muijlwijk: duurzaamheid. ,,Niet alleen met onze elektrische modellen (waarover zo meer), maar duurzaamheid is ook: klanten toekomstbestendig helpen en al jaren een betrouwbaar familiebedrijf zijn. Wij hebben mensen die al veertig jaar klant zijn."

ELEKTRISCHE AUTO'S Met de e-Niro en de e-Soul kent Kia twee volledig elektrische modellen. Inmiddels rijden er duizenden e-Niro's op de weg. ,,We waren als Kia niet de eerste met elektrische auto's, maar met een rijbereik van 455 kilometer maken we wel een vliegende start met een zeer goed product. Dat is kenmerkend aan Kia: alles wat wij doen, doen we meteen goed."
En er is sinds kort ook zeer goed nieuws: vanaf 1 juli 2020 kunnen particulieren subsidie aanvragen voor het rijden van een elektrische auto. Voor een gebruikte auto is dat tweeduizend euro en voor een gloednieuwe auto is dat zelfs vierduizend euro.
Vindt u duurzaamheid belangrijk, maar is volledig elektrisch rijden nog net een stap te ver voor u? Dan heeft Kia Van Muijlwijk ook (plug-in) hybride, waarmee u eveneens energieverbruik en brandstof bespaart én zelfs energie op kan wekken. ,,Een mooie tussenoplossing", vindt Van Muijlwijk.

a [Wilt u meer informatie over het aanbod van KIA Autobedrijf Van Muijlwijk? Bekijk de website www.kia.com/nl/dealers/schelluinen of loop eens binnen aan de Sportlaan 1. Bent u specifiek op zoek naar meer informatie over elektrisch of hybride rijden? Informeer naar Herman van Muijlwijk of bel 06 22957629.