Het team van Fietswereld Martijn Dekker.
Het team van Fietswereld Martijn Dekker. Tim Hartman

'Dezelfde service, (even) ergens anders'

17 maart 2020 om 12:03

Volgend jaar bestaat Fietswereld Martijn Dekker 25 jaar. Na de brand van vorig jaar zijn Martijn en zijn team tijdelijk een paar straten verderop te vinden, maar het jubileum hoopt hij 'gewoon' op de oude locatie te vieren.

,,We gaan weer terug naar de oude locatie", zo klinkt Martijn vastberaden. Een brand legde zijn fietsenwinkel aan de Kerkweg 2 volledig in de as, maar al na twee dagen was hij een stukje verderop, in de oude showroom van Autobedrijf Van Muijlwijk, aan de slag. ,,We kunnen hier alles doen wat we gewend waren. De locatie is anders, maar de service blijft hetzelfde. We gaan zo snel mogelijk weer terug naar waar we zaten", aldus Martijn, die alle steun als zeer prettig heeft ervaren.
Nu weer de blik op de toekomst vol fietsen, reparaties en ontwikkelingen. Zo vindt u bij Fietswereld Martijn Dekker naast alle nieuwe en gebruikte fietsen ook steeds meer elektrische fietsen. ,,Voor elke doelgroep is er een elektrische fiets: van mountainbike tot transportfiets. Het imago van de elektrische fiets is verbeterd en ook scholieren die langere afstanden fietsen hebben er één. Het is vooral de vraag: waarom heeft u er nog geen?"
Die vraag wordt nóg lastiger te beantwoorden, want per 1 januari kunt u een fiets leasen via uw werkgever. Óók een elektrische. ,,Voor minder dan een Netflix-abonnement per maand heeft u al een elektrische fiets. Bedrijven verduurzamen en uw personeel verschijnt fris op werk. Een win-win-situatie. Bij een leaseconstructie zijn alle verzekeringen en onderhoud inbegrepen. Het enige wat u hoeft te doen is een onderhoudsbeurt inplannen."

a [Benieuwd naar het aanbod of naar de mogelijkheden van een elektrische fiets? Bekijk www.fietswereldmartijndekker.nl of de Facebookpagina 'Fietswereld Martijn Dekker'.