Ronald Kilian, eigenaar van OOGdalem
Ronald Kilian, eigenaar van OOGdalem Tim Hartman

OOGdalem: 'Wij helpen u scherp te zien'

17 maart 2020 om 12:03

Met ruim twintig jaar ervaring in de oogzorg helpen Ronald Kilian en Ellie Hovestadt u de wereld scherp te zien. Middels persoonlijk contact en kleinschaligheid vindt u bij OOGdalem het juiste zicht.

Een eigentijdse onafhankelijke opticien in Gorinchem. Wat dat inhoudt? ,,Bij ons vindt u bijzondere en hippe monturen, niet alleen de standaardmaten. Al onze monturen worden op maat geleverd. En ook het glaswerk is volledig op maat", vertelt Ronald.

Bij OOGdalem vindt u glazen die volledig voldoen aan de nieuwste technologieën. ,,Onze ogen hebben het zwaar te verduren met het turen naar al die beeldschermen. Brillenglazen van Eyezen zijn speciaal ontwikkeld om uw ogen te ondersteunen in deze mobiele wereld waardoor ze minder vermoeid raken: meer ontspanning en dus meer kijkcomfort. Dat is het nieuwste van het nieuwste en dat is ook nodig. Ook bij kinderen, die al in de buggy in aanraking komen met tablets en telefoons."

Maar bij OOGdalem vindt u ook de multifocale glazen van Varilux X-series, welke rekening houden met hoofd- en oogbewegingen. ,,Daarmee verdwijnt de vertekening aan de zijkant van uw glazen en heeft u altijd het juiste doorkijkpunt."

OOGMETINGEN Met de aanwezige apparatuur gaat de oogzorg van OOGdalem verder dan alleen een goede bril of juiste lenzen. ,,Wij kijken verder in het oog en controleren of op ziektebeelden. Sinds jaren dragen opticiens meer verantwoordelijkheden en die nemen wij. Daarmee maken wij het verschil."

a [U vindt OOGdalem aan De Linie 26, waar u gratis kunt parkeren, of kijk voor meer informatie op: www.oogdalem.nl.