Afbeelding
Hipper

'Wij maken elk event bijzonder'

17 maart 2020 om 12:03

Partycentrum Hipper & Kolfbaan is gevestigd in hartje Gorinchem en dé locatie voor al uw feesten en partijen

Vier zalen met ieder een eigen uitstraling, op die manier bieden we, samen met onze unieke binnentuin, die uitermate geschikt is voor een receptie, barbecue of huwelijksvoltrekking, voor ieder wat wils.


Een geschikte locatie voor iedereen, partycentrum Hipper & Kolfbaan is naast een officiële trouw locatie ook een unieke event- & meeting Locatie. Of het nu gaat om een Receptie, bedrijfsborrel, verjaardag, personeelsfeest, jubileum, kraamfeest tot bruiloft het is bij ons allemaal mogelijk. Wij organiseren in goed overleg, een fantastische dag voor u en al uw gasten.

GASTVRIJHEID TEN TOP Hipper & Kolfbaan onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap.
Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en een uitstekende culinaire verzorging gaan bij Hipper & Kolfbaan hand in hand. Er zijn mogelijkheden voor elk budget. Het is niet alleen de locatie die van elk feest en/of event een succes maakt. het gastvrije team zijn professionals die ervoor zorgen dat gasten zich welkom voelen en kunnen genieten.

Zij zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. ,,Wij denken met gasten mee en ontzorgen ze op de dag zelf. In goed overleg schrijven we een voorstel op maat, aangepast aan de wensen en budget. Wij nodigen u graag uit onze bijzondere locatie te komen bekijken Wij voeren perfectie door tot in details.


a[ Voor meer informatie: www.hipper.nl. Hipper & Kolfbaan is telefonisch bereikbaar via 0183-666695. Mailen kan ook: info@hipper.nl