Herman en Ella Quist
Herman en Ella Quist Tim Hartman

Lekker lopen, een leven lang

18 maart 2020 om 10:21

Al sinds 1988 kunnen mensen terecht bij Quist Schoenen & Outdoor, een hecht familiebedrijf waar inmiddels al vier generaties lang een ieder wordt voorzien van het juiste advies op het gebied van schoenen en lopen. Sinds september 2017 gebeurt dat door Herman en Ella én dochter Lenneke aan Den Bogerd 16-18 in Hardinxveld-Giessendam.

Met jarenlange ervaring helpen zij iedereen die lekker wil lopen: niet alleen dagelijkse wandelingen, maar ook langere afstanden. ,,Wij helpen de mensen met de gedachte dat iedereen ook in de toekomst lekker kan blijven lopen. Want", zo benadrukken Herman en Ella. ,,Onderschat niet het nut van een goede schoen. De voeten vormen de basis van het lichaam. Wij hebben oog voor kwaliteit én pasvorm en vinden de juiste schoen bij de juiste voet. Zo zorgen we ervoor dat iedereen comfortabel uit de voeten kan."

ADVIES OP MAAT Met de juiste meetapparatuur vindt u bij Quist Schoenen & Outdoor dan ook altijd een advies op maat. Ook mensen met lastige of pijnlijke voeten kunnen terecht voor goed advies. ,,We hebben merken met specifieke eigenschappen die daarbij kunnen helpen, XSensibile, Mephisto en Joya. Joya is een merk met een speciale, zachte zool waar al veel mensen met bijvoorbeeld hielspoor, gewichtsproblemen en rugklachten mee geholpen zijn. De zool is zo opgebouwd dat de voet functioneert zoals bedoeld is."

Er is bovendien samenwerking met podologen, want na het aanmeten van uw steun- of therapiezolen bent u bij Quist Schoenen & Outdoor aan het juiste adres voor geschikte (modische) comfortschoenen met individueel aangemeten zolen.

OUTDOOR Naast de 'normale' schoenen, met bekende merken zoals Gabor, is Quist Schoenen & Outdoor ook gespecialiseerd in, de naam zegt het al, outdoorschoenen van merken Meindl en Lowa. Goede grip, stabiele zool, waterdichtheid: zonder goede schoen ontstaan blessures."

TESTPARCOURS Hoe u weet wanneer een schoen goed is? Op de outdoorafdeling is er een passende schoen voor ieder terrein en elke ondergrond te vinden, welke op verschillende ondergronden te testen zijn op het speciale parcours in de winkel. ,,Mensen kunnen zo ook even voelen hoe het is om naar beneden te lopen. Veel mensen voelen dan pas of een schoen te kort of juist te wijd is."

a [Benieuwd naar het aanbod van Quist Schoenen & Outdoor? Op de website www.loopwel.nl krijgt u een eerste impressie van het ruime aanbod van dames- heren- en wandelschoenen. En natuurlijk bent u van harte welkom in de winkel.