Tamara Bruinen heeft vorige week inwoners van Hardindinxveld-Giessendam blij gemaakt met een orchideeëntak.
Tamara Bruinen heeft vorige week inwoners van Hardindinxveld-Giessendam blij gemaakt met een orchideeëntak. Tamara Bruinen

Orchideeën voor inwoners

14 april 2020 om 13:29

'Graag wilde ik de mensen verblij-den met deze eenmalige actie'

H'VELD-G'DAM Dinsdag deden 360 inwoners blij verrast hun voordeur open, omdat er namens Present Orchids een Cymbidium bloementakken was neergelegd bij de voordeuren in Hardinxveld-Giessendam.

De bloemkwekerij wordt ook erg getroffen door het Coronavirus en helaas zullen de bloemen ter waarde van €6,- vernietigd moeten worden als ze niet verkocht werden.

Dit vond Tamara Bruinen, die sinds kort in Hardinxveld-Giessendam woont, zo zonde dat ze er liever iemand blij mee wilde maken. Haar vader heeft een Cymbidium orchideeën kwekerij in Delfgauw.

BLIJ MAKEN ,,Wij zijn druk bezig de mensen rondom Delfgauw blij te maken met een bloementak, omdat er ook in Delfgauw aan huis verkocht wordt. Graag wilde ik ook mensen in mijn nieuwe gemeente verblijden met deze eenmalige actie. Vandaar dat ik vorige week dinsdag aan de slag ben gegaan en 360 bloemen (met hulp van mijn moeder) hier heb rondgebracht."

BEDANKJES Ze vervolgt: ,,Tijdens het rondbrengen kregen we al verschillende enthousiaste reacties en bedankjes. Graag wil ik mijn vader een steuntje in de rug geven en zijn actie hier in Hardinxveld-Giessendam ook bekend laten worden, want wie weet komen er nog meer bloemen deze kant op. Vrijblijvende donaties worden zeer op prijs gesteld."

Afbeelding