Afbeelding
politie Lek & Merwede

Politie zoekt eigenaar fiets

H'VELD-G'DAM De politie is op zoek naar de eigenaar van de fiets op de foto hierboven. De fiets heeft een opvallende sleutelbos (zie foto hieronder). De fiets werd aangetroffen bij het treinstation in Hardinxveld-Giessendam.

Bent u of weet u wie de eigenaar is van deze fiets? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en geef het volgende nummer ter referentie door: 2020197225.


Afvalbreng-stations 2 juli gesloten

H'VELD-G'DAM De afvalbrengstations in Gorinchem, Leerdam en Vianen zijn donderdag 2 juli vanaf 15.00 uur gesloten. De reden is dat er op die dag in de middag een bijeenkomst is met onze medewerkers.

Het afvalbrengstation in Groot-Ammers is 2 juli geopend tot 17.00 uur. Het afvalbrengstation in Hardinxveld-Giessendam is op donderdag gesloten.

De actuele openingsdagen en -tijden zijn te vinden op www.waardlanden.nl.


Vernieuwing website en horeca Biesbosch MuseumEiland

WERKENDAM Op 1 juni is de website www.biesboschmuseumeiland.nl volledig vernieuwd online gegaan. De site is nu ook op een tablet of mobiele telefoon te bekijken.Het is tevens mogelijk geworden om via de site het museum (met of zonderrondvaart) direct te reserveren. Boekingen via de website moeten voortaan directvia Ideal afgerekend worden.

Het Biesbosch Museum Restaurant is omgedoopt tot Museumcafé Biesonder. Metaanpassingen aan het interieur en een nieuwe kaart.Vanwege het coronavirus is het Biesbosch MuseumEiland alleen toegankelijk als ervan te voren gereserveerd wordt.

Biesbosch MuseumEilandHilweg 24251 MT Werkend, 0183-504009.

Afbeelding