Trots tonen de acht kinderen hun gekregen medaille van de burgemeester voor het lopen van de Avond4daagse in Sliedrecht.
Trots tonen de acht kinderen hun gekregen medaille van de burgemeester voor het lopen van de Avond4daagse in Sliedrecht. Richard van Hoek Fotografie

Medailles voor Avond4daagse

21 juli 2020 om 11:14

SLIEDRECHT De acht kinderen die onlangs met elkaar vier dagen de Avond4daagse in Sliedrecht liepen, glunderen vol trots als burgemeester Van der Borg de medailles bij hen omhangt. Vier avonden achter elkaar hebben zij met elkaar vier verschillende routes gelopen door Sliedrecht.

Burgemeester Van der Borg: ,,Prachtig om te doen, deze medaille-uitreiking van een bijzonder evenement in Sliedrecht. Deze uitreiking is natuurlijk een knipoog naar alle lopers die de afgelopen weken gelopen hebben en een stimulans voor toekomstige wandelaars. Als burgemeester reik ik vanavond eigenlijk aan alle lopers een medaille uit."

Voor Daniƫl, Mare, Chris en Lizeth was het dit jaar voor het eerst dat ze meeliepen met de Avond4daagse. Voor Jonathan en Gideon de 3de keer en voor Jefta en Manuel de 2de keer. De kinderen vonden het gezellig om mee te lopen maar dat ze een medaille zouden krijgen gaf voor enkele van hen toch wel de doorslag.

Tot 28 augustus kan er nog gewandeld worden, aanmelden via www.avond4daagsesliedrecht.nl.