Afbeelding
Marco Sala

Weer verlies voor vv Sliedrecht

11 februari 2020 om 15:24

SLIEDRECHT Weer moest Sliedrecht vlak voor tijd buigen voor een tegenstander uit de onderste regionen van de ranglijst. Dit keer was het als twaalfde geplaatste Heerjansdam dat in de voorlaatste minuut de winst pakte met een onverwachte goal (0-1).

De gasten hadden voor dit duel maar één opdracht en dat was keihard werken om het Sliedrecht zo moeilijk mogelijk te maken hun eigen spel te laten spelen. Vooral het eerste half uur dicteerde Heerjansdam het spel. ,,We waren op het middenveld gewoon de weg kwijt en werden overklast door Heerjansdam", verklaarde trainer/coach Dennis van der Steen achteraf. Heerjansdam kreeg toch maar één heel grote kans, die door keeper Donatz keurig werd gepareerd.
De tweede helft was in grote lijnen een kopie van de eerste helft. Sliedrecht was wel sterker, maar onmachtig om het gemotiveerde Heerjansdam op de knieën te krijgen. In de 88e minuut tikte verdediger Mike Sloof uit een corner de 0-1 binnen en droop het gedesillusioneerde Sliedrecht af naar de kleedkamers.
,,Voorlopig dus weg titelaspiraties, maar uithuilen en opnieuw beginnen, want volgens voetbal zit er wel in dit elftal, dat is meermalen bewezen, maar de stabiliteit en het geloof moet weer terugkomen, en dat is nu mijn taak", aldus trainer v.d. Steen. Zaterdag 15 februari a.s. speelt Sliedrecht in Langbroek tegen S.V.L., aanvang 14.30 uur