Afbeelding
Vereniging MS Nederland

Contactavond MS Vereniging in de Boogflat

17 oktober 2021 om 09:42 Maatschappelijk

GORINCHEM De MS Vereniging Nederland – Gorinchem e.o. & Altena, nodigt al haar leden en andere belangstellenden uit voor een contactavond op woensdag 27 oktober om 20:00 uur in de Boogflat, Pijlstraat-portiek 2. Vanaf 19:30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar.


Deze avond is Constance Vrijhof uitgenodigd, zij is oefentherapeut met een eigen praktijk in de Poort van West in Leerdam en gecertificeerd RGM-practitioner. De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een vrolijke, gestructureerde, multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen, waarbij ritme en muziek worden ingezet om beweging, spraak en cognitie te stimuleren. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden (o.a. zien, horen, motoriek, spraak, geheugen) is het een enorm sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren.

Bij binnenkomst moet een coronabewijs worden getoond. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Meer informatie voor deze avond bij: I. de Goeij, 06 122 27 011 of L. Arkesteijn, 06 292 07 691