Bedrijventoernooi gaat door!

22 september 2021 om 07:11

SLIEDRECHT In oktober was het jarenlang vaste prik... het Sliedrecht Sport Herfst Bedrijventoernooi. Met corona op z'n retour, kan het nu gelukkig weer! En dus gaan we ervoor. Een supergezellige en sportieve avond met collega's of in wat voor teamverband dan ook. Verzamel leuke lui en kom naar sporthal De Basis om de volleybalstrijd aan te gaan tegen andere teams!


Vanwege het groot aantal deelnemende teams kan er gekozen worden tussen twee avonden. In 2021 zijn dat dinsdag 12 en donderdag 14 oktober. Op beide dagen wordt om 17.45 uur gestart met een overheerlijk snackbuffet. Het toernooi begint scherp om 19.00 uur en de wedstrijden duren tot 22.30-23.00 uur. Daarna - en tijdens het gehele toernooi - is er natuurlijk gelegenheid om lekker na te praten en te borrelen in het Bankie.


INSCHRIJVEN VOOR 4 OKTOBER Inschrijven voor het Herfst Bedrijventoernooi van Sliedrecht Sport kan tot en met zondag 3 oktober 2021 door het online inschrijfformulier in te vullen op de website SliedrechtSport.nl. In week 40 ontvang je per email het wedstrijdschema, wat ook op de website gepubliceerd wordt.


DRIE CATEGORIEƋN Er wordt gespeeld in drie categorieĆ«n: heren, dames of gemengd (minimaal altijd twee dames in het veld). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken we ook nog een onderscheid tussen beginnend of gevorderd. Er is geen minimum of maximum leeftijd. Het aantal deelnemers per team is gemaximeerd op tien.


Doorgaans speel je zo'n vier tot vijf wedstrijden met jouw team. Ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen is de duur, maar meestal bedraagt deze iets van tussen de vijftien en twintig minuten per potje. Tussen de wedstrijden door is er gelegenheid om uit te rusten.


BEGERENSWAARDIGE PRIJZEN Naast gezelligheid, staat ook sportiviteit natuurlijk hoog in het vaandel bij het Herfst Bedrijventoernooi van Sliedrecht Sport. Voor de beste teams zijn er weer begerenswaardige prijzen te verdienen.


Het inschrijfgeld is 200 euro per team, inclusief buffet en acht consumptiemunten. Deelname kan overigens alleen als je over een geldig coronatoegangsbewijs en ID beschikt.