Projectkoor Wijngaarden gaat weer repeteren

Activiteiten

WIJNGAARDEN Nu de maatschappij weer terug naar het ‘normaal’ gaat, kan ook het Projectkoor van Wijngaarden onder leiding van  Matthijs Hoogendijk weer van start gaan. Er wordt geoefend voor een Adventsconcert in Wijngaarden en Nieuw-Lekkerland (11 en 19 december) en een Kerstconcert in Nieuwendijk (26 december). Inmiddels hebben zich al 30 belangstellende koorzangers opgegeven, maar er kunnen nog tien zangers bij. Iedereen van 15 jaar of ouder mag meedoen. De deelnamekosten bedragen 35 euro.

Er wordt geoefend op zondag, afwisselend na de ochtend- of avonddienst in de Hervormde Kerk van Wijngaarden, Dorpsstraat 27. Naast het instuderen van het repertoire wordt er ook gewerkt aan stemscholing. Tijdens de concerten wordt de koor- en samenzang muzikaal begeleid door een band aangevuld met een strijkersensemble en een koperkwartet, bestaande uit goede amateur- en professionele musici. Het koorrepertoire bestaat uit hedendaagse, symfonische gospel- en aanbiddingsmuziek van Michael W. Smith, Sela, Travis Cottrell en Aaron Shust. De samenzang bestaat uit bekende traditionele Kerstliederen die in een nieuw en modern jasje zijn gestoken.

Tien keer repeteren voor drie spetterende optredens, stuur dan een mail naar projecten@stichtingmph.nl. Er wordt dan een concertbrief toegestuurd met de oefendata en de benodigde informatie.