Bas Helder (links) en Karel Vaal.
Bas Helder (links) en Karel Vaal. Eline Lohman

Veel keuze bij Just Buy Your Car in Meerkerk

Zakelijk

MEERKERK Bij Just Buy Your Car aan de Energieweg in Meerkerk kunnen voormalige leaseauto’s gekocht worden. Kwalitatief goede auto’s, die netjes afgeleverd worden. Het grote voordeel van een auto kopen bij Just Buy Your Car is dat deze verkocht wordt met een garantielabel, vanuit de ANWB. Op de centraal gelegen locatie langs de A27 in Meerkerk kunnen talloze auto’s bekeken worden. Just Buy Your Car is nieuw in de lokale markt, maar het moederbedrijf Terberg Group is dat zeker niet. 

door Eline Lohman

Het familiebedrijf bestaat al meer dan 150 jaar en Just Buy Your Car maakt hier deel van uit. Het bedrijf bedient regionaal mensen en levert uitstekende auto’s, met een flinke dosis transparantie. Doordat de auto’s altijd binnen de Terberg Business Lease Group in beheer zijn geweest, is het bedrijf altijd op de hoogte van de geschiedenis van de auto. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd. Niet voor niets mag Just Buy Your Car nu al een specialist genoemd worden op het gebied van occasions. 

De Terberg Business Lease Group heeft meer dan 40.000 leaseauto’s op de weg in Nederland. Wanneer deze terugkomen doordat bijvoorbeeld een leasecontract ophoudt en de automobilist voor een andere auto kiest, dan komt een deel van deze voertuigen terecht bij Just Buy Your Car. En wie dan een goede auto zoekt die slechts een paar jaar oud is en dat ook nog voor een aantrekkelijke prijs, zit goed bij het bedrijf in Meerkerk. Hier is ruime keuze in allerlei merken, kleuren en prijsklassen. Naast benzine en diesel motoren is er ook al keuze uit diverse hybride en elektrische modellen. Zo is er voor iedereen wat wils.

GARANTIELABEL Het grote voordeel van een auto kopen bij Just Buy Your Car is dat deze verkocht wordt met een garantielabel, vanuit de ANWB. ,,Dat lukt alleen als je betrouwbare auto’s hebt”, onderstreept Karel Vaal, die zich binnen het bedrijf bezighoudt met operationele zaken en die een passie heeft voor autoleasing. “Wij hebben goede afspraken met autobedrijf Jaspers in Meerkerk, dus mocht een klant een onderhoudsbeurt willen hebben als de auto bij ons gekocht wordt, dan kunnen wij dit lokaal en op een goede manier laten uitvoeren.” 

Het unieke van Just Buy Your Car is volgens verkoper Bas Helder het aanbod zelf. Om precies te zijn: het continu nieuwe aanbod dat klanten kunnen verwachten. ,,Wat erg bijzonder is in deze branche, is dat wij wekelijks een nieuw aanbod hebben. Dit doordat we de auto’s uit onze eigen vloot terugkrijgen. Van compacte auto’s tot grotere modellen - er is veel keuze. Ook in hybride en elektrische auto’s. Dat we de auto’s schadevrij, met onderhoudsbeurt en garantie kunnen afleveren en dat bovendien met optionele gratis levering in het hele land, vind ik een mooie combinatie. Wie geen tijd heeft om langs te komen in Meerkerk, kan ervoor kiezen dat wij langskomen. Ook kan de auto volledig online worden gekocht. Op de locatie die klant wenst kan de auto bekeken en proefgereden worden. Als er een auto in te ruilen is, dan taxeren wij deze auto en doen wij de klant een eerlijke en transparante aanbieding. Wanneer de koop gesloten is, brengen wij de auto naar autobedrijf Jaspers en zij voeren vervolgens de uitgebreide garantiecheck voor de ANWB-garantie uit. Binnen een week kan de nieuwe auto geleverd worden. De service die ik aanbied aan de klanten door op locatie te komen vinden deze klanten altijd heel fijn. Wij streven altijd naar een klanttevredenheid van 100 procent.” 

PRIVATE LEASE Alles uit het aanbod van Just Buy Your Car kan ook met een private lease constructie afgesloten worden. Dat wil zeggen inclusief verzekering, onderhoud, wegenbelasting en pechhulp. Dat wordt volgens de heren veel gedaan. Karel: ,,De markt gaat steeds meer van bezitten naar gebruiken. Daarom kun je onze auto’s ook private leasen. En wil je het voertuig na afloop van het contract - dat vanaf 24 maanden loopt - kopen, dan is dat uiteraard een optie.” 

Bas is vier jaar geleden bij het familiebedrijf terechtgekomen. ,,Tijdens mijn automotive opleiding heb ik stage gelopen bij Justlease, gericht op private lease en een onderdeel van de Terberg Business Lease Group. Ik heb daarna ervaring opgedaan bij andere autobedrijven en ben afgelopen jaar weer hier terecht gekomen. Het werken met mensen spreekt me erg aan en ik houd enorm veel van auto’s. Dan is de keuze om in de automotive te gaan werken natuurlijk snel gemaakt.” Dat geldt ook voor Karel. ,,Ik kom uit de leasingtak en werk sinds 2011 voor Terberg Group. Ik ben echt opgegroeid in de leasing en heb mijn hart eraan verloren.” 

Op de gloednieuwe website justbuyyourcar.nl is het brede aanbod van Just Buy Your Car te vinden. Het bedrijf is altijd goed bereikbaar, onder meer via de WhatsApp button op de website. Uiteraard zijn ze ook gewoon telefonisch en per mail te bereiken. Just Buy Your Car is zes dagen per week te bezoeken in Meerkerk: van maandag tot en met zaterdag.

Just Buy Your Car zit op een zeer centrale locatie.
Garantie bij Just Buy Your Car.