De trein dendert door

13 oktober 2021 om 07:54

SLIEDRECHT De competitie is in alle hevigheid losgebarsten. Heerlijk dat dit ook weer met publiek kan, zeker op zo’n Super Saturday-avondje! Nadat we de bekende tegenstanders Apollo 8 (tijdens de Supercup), VC Sneek (thuis met 3-1 gewonnen) en Eurosped (uit met 1-3 gewonnen) al aan de zegekar gebonden hebben, mogen we het vanavond opnemen tegen Booleans VV Utrecht.


door André van Leeuwen

Deze nieuwkomer in de Eredivisie is gepromoveerd vanuit de Topdivisie. Maar geheel nieuw is de ploeg niet. We begroeten aan de andere kant van net oud Sliedrecht Sport'sters: Mirte van der Sluis, Anna Rekar en Ilse Janssen. Zeker om Ilse weer te zien spelen is al een reden om naar de sporthal te komen. Maar ook tovenaar Anna en fanatiekeling Mirte heten we van harte welkom terug.


STABILITEIT Het niveau van ons vlaggenschip aan de dameskant kan ontzettend hoog zijn. Aandachtspunt is wel de stabiliteit en dat zal de houvast voor het team uit Utrecht zijn. Ze zullen blijven knokken, want er kunnen kansen komen. Utrecht-coach Ali Moghadassian zal dan ook zeker de opdracht ‘vrijuit spelen’ aan zijn meiden meegeven.



HARD VERSUS VRIJ UIT Het is aan onze dames om dit niet te laten gebeuren en het hoge niveau drie sets lang vol te houden. Laten we kijken of het harde aanvalsgeweld en blokkerend vermogen het wint van ‘vrijuit spelen’. Al met al zijn er dus voldoende ingrediënten voor een mooie avond De Basis! Natuurlijk op de tribunes maar hopelijk ook voor gezellig drankje in het Bankie na afloop.


De wedstrijd begint om 20:30 uur. Entree is gratis. Toegang alleen met coronapas en ID (vanaf 13 jaar). Het duel is ook live via SliedrechtSport.nl te volgen.

BIERPROEVERIJ

De lekkerste bierproeverij van Sliedrecht gaat weer los. Op vrijdagavond 29 oktober deelt Sjors van Wijngaarden in het Bankie zijn passie met bierliefhebbend Sliedrecht.


Er worden vijf overheerlijke speciaalbiertjes, inclusief bijpassende hapjes, gepresenteerd. Vanaf 20:00 uur. 25 euro per persoon. Inschrijven voor 22 oktober via SliedrechtSport.nl.