Afbeelding
AV Passaat

Hardlopen bij AV Passaat

Atletiek

SLIEDRECHT In de afgelopen periode heb je misschien alleen, of met een vriend/vriendin hardgelopen eventueel met een hardloop-APP. Hoe is je ervaring? Misschien heb je juist weinig gedaan en wil je graag weer wat gaan doen. Atletiekvereniging Passaat biedt de mogelijkheid om in een groep te gaan trainen onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders.

Op zaterdag 22 januari gaat een nieuwe hardloopgroep van start met inachtneming van de coronaregels. Het lopen in een groep is gezellig en geeft meer motivatie om te gaan hardlopen. Tevens wordt er getraind op techniek en dit zorgt ervoor dat het lopen makkelijker gaat. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur en zaterdagochtend om 9.30 uur. Het adres van de sportaccommodatie is Andoornlaan 38 in Papendrecht.

Het doel van deze starters hardloopgroep is om met elkaar te gaan trainen naar een afstand van 5 of 10 kilometer en zo in juni, deel te nemen aan De Lenteloop. Wie interesse heeft kan zaterdag 22 januari vanaf 9 uur op de training komen. Voordat de eerste training begint is er informatie over wat het traject inhoudt, wat voor kleding en schoenen nodig zijn en eventuele kosten. Wie de 22e niet kan, de komende periode kan worden ingestroomd en de eerste 2 weken mag gratis worden meegetraind.

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Jan Visscher: loopgroep@avpassaat.nl of 06-20706360.

advertentie