A2
A2 SKC Merwede/Multiplaat

Nieuwe kleding jeugdteams SKC Merwede/Multiplaat

27 oktober 2021 om 11:38 Korfbal

SLIEDRECHT Bij korfbalvereniging SKC Merwede/Multiplaat zijn diverse teams in het nieuw gestoken. 

Het A2 team van Merwede/Multiplaat is vorige week voorzien van nieuwe wedstrijdkleding en tassen door sponsor Moovle.

Moovle is opgericht door Marinus van der Sluijs in 2016, nadat hij ruime ervaring had opgedaan met bovenmaatse zendingen en transporten van zware lading en machines en daarnaast diepgaande kennis over import & export distributieconcepten te hebben opgebouwd. Moovle, gevestigd in Alblasserdam is dé logistieke dienstverlener voor machines en apparatuur wereldwijd. 

Het A2 team wordt geflankeerd door Marinus van der Sluijs namens Moovle, Michel Kraaijeveld namens de sponsorcommissie van Merwede/Multiplaat en trainers Tim Roskam en Jasper de Jager.

B3 Baars Verzekeringen, die sinds eind 2019 een strategische samenwerking hebben met Lukassen & Boer Advieskantoor (L&B) hebben het B3 team van Merwede/Multiplaat voorzien van de nieuwe Hummel wedstrijd kleding. Binnen de L&B Groep zal Baars Verzekeringen, onder aanvoering van Bart Baars, door het leven gaan als L&B Baars Verzekeringen.  Het samenwerken op één locatie en de groei zorgde er echter wel voor dat men volledig uit het jasje is gegroeid. Er werd daarom naar een plek gezocht waar er weer écht “samen-gewerkt” kan worden en waar weer de ruimte is om optimaal te kunnen werken. In het centrum van Papendrecht werd een prachtig nieuw kantoor gevonden. Op de plek waar Vorm Bouw hun geschiedenis schreef neemt L&B het stokje maar al te graag over.  Op de foto wordt het B3 team geflankeerd door Rian Stigter namens L&B, voorzitter Adri Lugthart namens Merwede/Multiplaat en trainsters Ashley Kleijwegt, Denise Stuij en Sanne Roskam.

A1 EN B1 O-twee accountants, 1 van de meest trouwe sponsoren van korfbal vereniging Merwede/Multiplaat zal ook de komende 5 jaar weer tot het sponsor collectief behoren en daar is de vereniging ontzettend blij mee!

Onlangs werden de A1 en B1 teams volledig in het nieuw gestoken door het bedrijf, met vestigingen in Dordrecht, Culemborg en Ede, wat staat voor professionaliteit, pragmatisch en toegevoegde waarde. 

De diensten die O-twee aanbiedt zijn accountancy, audit, belasting advies, corporate finance en family services.

Op de foto worden de beide teams geflankeerd door O-twee partner/eigenaar Hans Liefrink, voorzitter Adri Lugthart van Merwede/Multiplaat en de trainers Mark van Eijl, Shannon Kloosterman, Jelle Wienk en Dennis van Eijl.


C1 KPS Keukens sponsort vanaf dit veldseizoen het C1 team van korfbalvereniging  Merwede/Multiplaat.

Het Sliedrechtse bedrijf, sinds 2009 synoniem voor kwaliteit, perfecte plaatsing en service was als sponsor al goed zichtbaar op het buiten complex en in sporthal de Stoep en heeft nu dus het jeugdteam volledig in het nieuw gestoken met tenues, trainingspakken en tassen.

Op de foto het C1 team geflankeerd door KPS eigenaren Tony de Bruin en Sander Scheurwater, trainers Robin Koppen en Leon Honkoop en Michel Kraaijeveld van de sponsorcommissie van Merwede/Multiplaat.

B3
C1
A1 en B1
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie