Tilly Huyzer geeft online Dru Yogalessen op zolder
Tilly Huyzer geeft online Dru Yogalessen op zolder Ontmoet Tilly

Nu ook online ontspannen met Dru Yoga

Overig Deel je nieuws

Vanaf woensdag 2 september start het nieuwe Dru Yoga seizoen weer. Vanwege het Coronavirus dit voorjaar konden de Dru Yoga lessen van yogadocente Tilly Huyzer bij haar op zolder niet meer doorgaan. Tilly zat niet bij de pakken neer maar is via Zoom online les gaan geven aan haar klanten. Dit is goed bevallen en mede door de beperkte ruimte op zolder blijven de lessen online.

 “Veel van mijn klanten kijken iedere week uit naar hun Dru Yogales. Ze halen er hun ontspanning uit en laden zich op voor de komende week. Hoe fijn is het dat ze hun lessen nu niet hoeven te missen. Via Zoom geef ik nu online ademhalingsoefeningen, mooie bewegingsreeksen en met na afloop een heerlijke ontspanning.” , aldus Tilly Huyzer.

Het voordeel is ook dat er nu meer deelnemers aan kunnen sluiten dan de vijf die Tilly op zolder kwijt kon. De onlineles wordt gegeven op woensdagavond van 19:30 – 20:45 uur. Kun je niet dan krijg je een link gemaild van de gemiste les. Nog een bijkomend voordeel.

Op maandag geeft Tilly nog wel live Dru yoga lessen in Landvast in Alblasserdam.  Meer informatie en het aanmelden voor een gratis proefles: www.ontmoettilly.nl of telefoon 06 10956783.

advertentie
advertentie