Afbeelding
Sportief Sliedrecht

Maak kennis met verschillende sporten tijdens de sportmaand

4 oktober 2022 om 11:23 Overig

SLIEDRECHT Sportief Sliedrecht houdt in samenwerking met verschillende sportverenigingen een sportmaand die duurt tot en met 22 oktober. Gedurende deze maand kunnen kinderen van de basisschool bij verschillende sportverenigingen gratis kennis maken met hun sportaanbod. Verenigingen bieden introductielessen aan waar kinderen gratis voor aangemeld kunnen worden via de website www.sportiefsliedrecht.nl.

Om kinderen te helpen bij het maken van een sportkeuze en om de sportverenigingen extra onder de aandacht te brengen wordt deze sportmaand georganiseerd. Verenigingen die deelnemen aan de sportmaand zijn; Schaakvereniging Sliedrecht, Badmintonvereniging Shuttle-up, Volleybalvereniging Sliedrecht Sport, Budokai Tsunami, sportschool Sport Fysiek, voetbalvereniging Sliedrecht en Korfbalvereniging SKC Merwede/Multiplaat!

Sportief Sliedrecht zet zich in om samen met sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke partijen en organisaties om het sport- en beweegklimaat in Sliedrecht te versterken. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van verschillende evenementen en activiteiten.

Aansluitend aan de sportmaand wordt donderdag 3 november in het Griendencollege een theatervoorstelling gegeven gericht op een positief sportklimaat. Deze avond wordt aangeboden aan trainers, begeleiders, bestuurders of belangstellenden van sport- en beweegaanbieders. In de voorstelling zien ze een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die hij coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn… Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Aanmelden kan nu via de website www.sportiefsliedrecht.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie