v.l.n.r. achterste rij: Noa Teeuw, Inge de Haan, Maryse van den Bos. Midden Allina Zabi, Jinte Westerhout, Vere Toonen Vooraam Romy van Aken en Fen de Waard
v.l.n.r. achterste rij: Noa Teeuw, Inge de Haan, Maryse van den Bos. Midden Allina Zabi, Jinte Westerhout, Vere Toonen Vooraam Romy van Aken en Fen de Waard osv Synergos

Tweede plaats voor Synergos turnsters

5 februari 2024 om 16:52 Sport Deel je nieuws

De turnsters van Synergos die uitkomen in het district hadden zaterdag 3 februari hun 2e districtswedstrijd.  Deze districtswedstrijden vonden plaats in de topsporthal in Rotterdam.  Inge de Haan, Maryse van den Bos en Noa Teeuw deden mee bij de junioren in de derde divisie.  

Maryse behaalde met een vijfde plaats op brug en een zesde plaats op balk een mooie score waarmee zij op de vijfde plaats eindigde. Inge werd veertiende met een achtste plaats op vloer en een negende plaats op brug en Noa werd achttiende met een negende plaats op brug.  Binnenkort zal de doorstroming van deze turnsters naar de landelijke halve finales bekend worden.  

Fen de Waard, Allina Zabi, Vere Toonen, Romy van Aken en Jinte Westerhout deden mee in de middenbouw niveau 3. Zij behaalden als team de tweede plaats.  Fen werd eerste op zowel brug en balk als in de meerkamp. Allina behaalde een mooie vijfde plaats op vloer en ook in de meerkamp behaalde zij de vijfde plaats, Vere pakte met haar vloeroefening de eerste plaats op dit onderdeel en werd negende in de meerkamp. Romy en Jinte hebben grote vooruitgang geboekt en zij hebben met hun punten respectievelijk een dertiende en zestiende plaats behaald. Binnenkort zal bekend worden of er een aantal van deze turnsters doorstroomd naar de districtsfinale die later in het seizoen gehouden zal worden in Den Haag.

advertentie
advertentie