Zwemmers met de prijzen
Zwemmers met de prijzen DWF

Sliedrechtse zwemvereniging Door Water Fit derde in Regio Competitie

12 februari 2024 om 09:26 Sport

PAPENDRECHT/SLIEDRECHTDoor Water Fit (DWF) is gestegen in de competitie en staat nu op de derde plaats. De zwem- en polovereniging zwom zaterdag 10 februari 2024 het derde deel van de Regio West Competitie in Papendrecht. In totaal zijn er 24 persoonlijke records (PR) en acht medailles behaald. 

De wedstrijd begon met de dames 4x50m vrije slag estafette waarin startzwemmers Sanne Nederveen begon, werd overgenomen door Liz Bijkerk die de voorsprong wist uit te breiden. Vervolgens dook Puck Hogendoorn in het water en wist de voorsprong te behouden en slotzwemmer Vera van Houwelingen finishte als eerste met drie seconden voorsprong.

Lynn Vermeulen had een super wedstrijd. Ze heeft drie keer een PR gezwommen. Als eerste zwom ze de 100m vlinderslag. Ze verbeterde haar tussentijd op de 50m met vier honderdste en haar eindtijd verbeterde ze met ruim zeven seconden. Haar tweede afstand 50m vrije slag zwom een PR van drie seconden. De grootste PR is gezwommen door Thijs Militie. Hij verbeterde zijn tijd van de 100m vlinderslag met acht seconden.

Silke Lagendijk en Emily Versteeg zwommen de 100m rugcrawl en 50m vrije slag. Op de 100m rugcrawl zwom Silke een PR van vijf seconden. Emily verbeterde zowel haar tussentijd als haar eindtijd. Op de 50m zwom ze een PR van tweeëndertig honderdsten en haar eindtijd verbeterde ze met vier seconden. Silke verbeterde haar tijd op de 50m vrije slag met twee seconden.

Naast bovengenoemde prestaties waren er medailles voor Kenji Bor (3e), Nick Hogendoorn (2e), Puck Hogendoorn (2e, 3e), Sanne Nederveen (2x1e, 3e) en Milan van Renswoude (1e). Er zijn PR’s gezwommen door Dena Ambachtsheer (1x), Matthijs Biesheuvel (1x), Alyssia Bor (1x), Kenji Bor (1x), Nienke Cuijlenburg (1x), Javaeney Haksteen (1x),  Jolan Huisman (1x), Myrthe de Lange (1x), Aram Petrosyan (1x), Milan van Renswoude (1x), Chantal Voorsluijs (2x), Sharon Voorsluijs (2x) en Anne-Lotte de Vreede (2x). De volgende wedstrijd is 2 maart in Barendrecht.

advertentie
advertentie