Kunstgrasveld
Kunstgrasveld n.v.t.

Opening nieuwe kunstgrasvelden SKC Merwede/Multiplaat

9 september 2018 om 22:11 Sport/sport Deel je nieuws

Nadat de Sliedrechtse gemeenteraad op 12 juni j.l. unaniem instemde met de vervanging van de kunstgrasvelden bij korfbalvereniging SKC Merwede/Multiplaat, is er de afgelopen periode hard gewerkt om deze vervanging te realiseren. Deze week zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd en dat maakt dat de kunstgrasvelden klaar zijn voor gebruik. Om dit heuglijke feit te vieren is iedereen van harte welkom voor de officiële opening op zaterdag 15 september aanstaande aan de Thorbeckelaan 104 in Sliedrecht.

Vanaf 9.00 uur staan de deuren open en de koffie klaar. Om 9.30 start de opening met een woord van de voorzitter van de korfbalvereniging en de gemeente en zal daarna de officiële handeling plaatsvinden. De jeugdleden van Merwede/Multiplaat F2 zullen vervolgens de openingswedstrijd spelen tegen Triade F1. Voor de officiële handeling vraagt de vereniging iedereen een schaar mee te nemen. Een bijzonder moment in het jaar dat de vereniging 80 jaar bestaat!

Later die dag speelt ook Merwede/Multiplaat 1 haar eerste thuiswedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld. Zij nemen het om 15.30 uur op tegen Valto 1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie