Sliedrecht niet langs promovendus Almkerk: 1-1.
Sliedrecht niet langs promovendus Almkerk: 1-1. Mike Rijnders

Sliedrecht niet langs promovendus

22 september 2018 om 20:47 Sport/sport

SLIEDRECHT Het is Sliedrecht niet gelukt om de eerste competitiewedstrijd in 1C winnend af te sluiten. Promovendus Almkerk ging er in de absolute slotminuut van de blessuretijd met een punt vandoor: het werd 1-1 op Sportpark De Lockhorst. Lange tijd zag kersverse nieuwe trainer Dennis van der Steen zijn ploeg domineren op het eigen hoofdveld. Na een goed kwartier spelen zette Luciano van Harlingen de thuisclub terecht op voorsprong (1-0), waarna de club uit het baggerdorp vergat deze voorsprong uit te bouwen. ,,En dan voel je het in de tweede helft eigenlijk een beetje aankomen, hè", verzucht Van der Steen. Nadat in de loop van de tweede helft Almkerk de druk langzaam maar zeker verder op kon voeren, dacht Sliedrecht toch de drie punten over de streep te trekken. ,,Een hele zure klap dat de gelijkmaker in de 96e minuut dan alsnog valt. Niet de start waar wij op hoopten", aldus Van der Steen. Zaterdag 29 september speelt Sliedrecht in Woerden een uitwedstrijd tegen Sportlust '46, de nieuwkomer in 1C. De wedstrijd begint dan om 14:30 uur.