Sliedrecht Sport soepel langs Flamingo's (3-0)

14 oktober 2018 om 22:03 Sport/sport

SLIEDRECHT De vrouwen van Sliedrecht Sport groeien meer en meer naar een niveau, dat garanties biedt voor goede resultaten. De tweede competitiewedstrijd van het seizoen, thuis in De Basis tegen Fast Flamingo's, werd soeverein met 3-0 gewonnen, de setstanden bevestigen dit nog eens extra : 25-18, 25-12, 25-17.

Het team van trainer Vera Koenen domineerde van begin tot eind; het gaf de technische staf de gelegenheid om nieuwkomer Flore Gravesteijn meer speeltijd te gunnen. Ook midspeelster Denise de Kant gaf in een aantal uitstekende serviceseries haar visitekaartje af.

,,We laten wekelijks progressie zien, dat zag je in Oostenrijk en ook nu weer", aldus Vera Koenen. ,,Er wordt dan snel de conclusie getrokken dat de tegenstander van een minder kaliber was, maar ik stel het graag anders. Wij hebben zowel Graz als Flamingo's dusdanig onder druk gezet, dat zij niet in hun vertrouwde spel konden komen. Dit gebeurde met veel agressie in ons spel, veel service druk en met die ontwikkelingen ben ik zeer tevreden."

De drukke tijden voor de landskampioen duren onverminderd voort: woensdag 17 oktober speelt Sliedrecht Sport in De Basis de Champions League-return tegen Graz (aanvang 19.30 uur), zaterdag 20 oktober a.s. komt concurrent Eurosped op bezoek in De Basis (aanvang 20.00 uur).

Profielfoto Louis van Oort

Louis van Oort

advertentie
advertentie