Sliedrecht boekt bij SVL zesde zege op rij.
Sliedrecht boekt bij SVL zesde zege op rij. Mike Rijnders

Sliedrecht bindt ook SVL aan zegekar

24 november 2018 om 18:49 Sport/sport

LANGBROEK Dankzij een 1-4 zege op SVL blijft Sliedrecht fier aan kop in de eerste klasse C. In Langbroek kwam de kersverse eerste periodekampioen na een kleine twintig minuten spelen op voorsprong via Roy van 't Hoog, waarna Danny van Laarhoven nog voor de thee de voorsprong verdubbelde. In de tweede helft kreeg Sliedrecht direct na rust de aansluitingstreffer te verwerken van de thuisclub (1-2), maar rechtte de ploeg van trainer/coach Dennis van der Steen de rug al snel daarna dankzij de 1-3 van Hakan Tokul. Dezelfde Tokul bepaalde tevens de eindstand op 1-4, waarmee Sliedrecht de zesde zege op rij mocht bijschrijven. ,,Na de euforie van vorige week hebben wij de focus weten te behouden, dat is een compliment waard voor de groep. We hebben niet achterover geleund en een uitstekende overwinning geboekt", aldus Van der Steen. Zaterdag 1 december ontvangt Sliedrecht middenmoter Oranje Wit op eigen veld. De wedstrijd op Sportpark De Lockhorst begint dan om 14.30 uur.