Veel voetbal en Nieuwjaarsreceptie bij de v.v. Sliedrecht

Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 5 januari a.s. zal het jaar weer beginnen bij de voetbalvereniging  Sliedrecht.
Deze dag zijn er veel voetbalactiviteiten op de v.v. en aan het eind van de middag de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Voetbaltoernooien
De zaterdag zal er gestart worden met het Wim Advocaat 4-4 toernooi voor de hoogste jeugd junioren teams. Het is de eerst keer dat het toernooi wordt georganiseerd waarbij het de naam heeft gekregen van de eind 2017 overleden Wim Advocaat. Het toernooi wordt gespeeld van 10.00 – 12.00 uur en inschrijving is tot vooraf mogelijk.

Na de middag start het 7-7 toernooi voor de lagere senioren teams en de J019 junioren. Dit toernooi wordt op halve velden gespeeld en start om 13.00 tot circa 15.30 uur. Dit toernooi staat in het teken van de eerste kilo’s na de feestdagen er weer af te lopen en een gezellige sportieve middag.

Sliedrecht 1
Het 1e elftal start het nieuwe jaar met een oefenwedstrijd thuis. Er zal om 13.30 uur worden afgetrapt tegen Jong Sparta uit Rotterdam. Jong Sparta komt uit in de 2e divisie en staat daar op de 4e plaats. Op dinsdagavond 8 januari 2019 oefent het 1e tegen Kozakken Boys 1, aanvang 20.30 uur.

Nieuwjaarsreceptie
Om 15.30 uur start op 5 januari 2019 de nieuwjaarsreceptie waarvoor een ieder welkom is.
Vanaf 16.00 uur zal aangevangen worden met het formele gedeelte o.a. het in het zonnetje zetten van een groot aantal jubilarissen alsmede de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Kees Verhoef.

Het bestuur van de v.v. Sliedrecht hoopt dat vele leden, toeschouwers en andere belangstellenden a.s. 5 januari te treffen in de kantine van de v.v. Sliedrecht.

 

 

advertentie
advertentie