Merwede/Multiplaat in actie tegen Maassluis
Merwede/Multiplaat in actie tegen Maassluis Bernadette Struijk

Merwede/Multiplaat verliest thuis van Maassluis

21 januari 2019 om 19:44 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag speelde Merwede/Multiplaat een thuiswedstrijd tegen Maassluis. Na de afgetekende overwinning op Albatros, was het nu de bedoeling om het vertoonde spel ook neer te zetten tegen de stugge ploeg uit Maassluis.

De bezoekers tekenden voor het eerste doelpunt en konden tot een score van 2-3 de voorsprong vasthouden. Hierna knokte Merwede/Multiplaat zich terug en kon de leiding overnemen tot 4-3. De Merwedianen creëerden voldoende kansen alleen werden deze te weinig benut. Maassluis daarentegen creëerden een stuk minder kansen, maar waren veel effectiever in de afronding. Hierdoor kwamen de bezoekers weer op voorsprong en via een stand van 5-9, werd uiteindelijk het rustsignaal gefloten bij een stand van 10-12.

Net als in de eerste helft, wisten de rood-witten moeizaam de vele kansen af te ronden en hierdoor bleef het gat lange tijd 2 punten in het voordeel van Maassluis. Merwede/Multiplaat probeerde nog met een aantal wissels het tij te keren, maar dit mocht niet baten. Het slotakkoord was voor Maassluis, waarmee de gasten uiteindelijk wonnen met 19-23.

Door deze uitslag staat Merwede/Multiplaat nu in de middenmoot met 6 punten. Aankomende zaterdag staat er een uitwedstrijd tegen Fortis op het programma. Fortis heeft momenteel 7 punten en staat op de derde plek. Aanvang wedstrijd: 20.00 uur.

Scores

Vincent Bakker en Tessa Visser (4x), Steven Bakker en Dennis van Eijl (3x), Anne Marie Mosterd en Ramon van Meeteren (2x), Mark van Eijl (1x)
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie