Mooie resultaten voor turnsters van omnisportvereniging Synergos

18 maart 2019 om 19:00 Sport/sport Deel je nieuws

Finale districtsmeerkamp

Tijdens de finale meerkamp van het District Zuid-Holland in Amsterdam op zaterdag 16 maart deden Chloé Lewaherilla en Lin van Kooten mee bij de pupillen1 N3. Chloé werd 6e en Lin 15e. Maryse van de Bos haalde bij de pupillen2 N3 helaas de 23e plaats, vanwege twee vallen van de balk. Inge de Haan haalde bij de Jeugd1 N4 een 14e plaats. Het ging heel goed, maar de concurrentie was groot.

Zondag 17 maart kregen Chloé en Inge nog een herkansing in de toestelfinale op hun beste toestel. Inge haalde een mooie 4e plaats op balk en zat daarmee net naast de prijzen. Chloé werd 7e op rek.

De volgende wedstrijd is de halve finale landelijk. Alleen Lin heeft zich in de voorrondes geplaatst voor de halve finale op 6 april a.s. in Leusden.

Kwartfinale 2e divisie

Vier turnsters van Synergos hebben zich geplaatst voor deze wedstrijd die in Harlingen heeft plaatsgevonden op 17 maart jl.

Bij de Jeugd kwam Yalda Zabi in actie, het is haar eerste jaar in de 2e divisie en in de keuze categorie. Zij is 22ste geworden.

Mandy Koppelaar, junior 2, turnde een goede wedstrijd en dat zag je terug in de eindstand. Zij behaalde de 1ste plaats op brug en sprong en in de meerkamp belandde ze op de 4de plaats.

Anique Bakker en Danée Verbaan waren geplaatst voor de categorie senioren, waarin dames vanaf 15 jaar turnen. Voor Anique is het haar eerste jaar tussen deze dames en zij is 16de geworden. Zij mag als brugspecialist bij de ½ finale proberen om op dat onderdeel een finaleplaats te bemachtigen.

Danée Verbaan turnde netjes en stabiel en met een 2de plaats op sprong. Zij behaalde in de meerkamp een 9de plaats.

Zowel Mandy als Danée zijn geplaatst voor de ½ finale meerkamp bij het NK.

Deze vindt plaats op 7 april in Leusden of 14 april in Rotterdam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie