Afbeelding
Sliedrecht Sport

Ook Meisjes A1 Sliedrecht Sport kampioen

9 april 2019 om 14:16 Sport

SLIEDRECHT In de een-na-laatste speelronde van de competitie heeft het hoogste meidenteam van Sliedrecht Sport beslag weten te leggen op het goud. Meisjes A1 komt op het hoogste jeugdniveau in Nederland uit, de Topklasse, en plaatst zich door het kampioenschap voor het Nederlandse Gesloten Club Kampioenschap 2019.


Het team van Anouk de Jong, Janet de Jong, Sara van de Weg, Mila Leeuwis, Marit van der Sluijs, Katie Korporaal, Amalia Panajoti, Roos van Gastelen, Melissa Duijndam, Evi Roos, trainer Bas de Groot en trainer-coach Dave van Rekom lag reeds op kampioenskoers. Door het onverwachte verlies van concurrent Polaris bood de kans op de eindoverwinning zich echter zaterdag al aan. Een overwinning op Next Volley Dordrecht was de opgave. De meiden, onder leiding van gelegenheidscoach Robert Noteboom, kweten zich prima van deze taak: 1-3, gevolgd door bubbels, confetti en 'we are the champions'.


Eerder werden al CMV5.1 (onder 13 jaar) en Jongens B1 (onder 17 jaar) kampioen van de tweede helft van seizoen 2018-2019. Ook de laatstgenoemde kwalificeerde zich daarmee voor het NGJK.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie