Afbeelding
Sliedrecht Sport

Sliedrecht Sport 2x Brons op Nationale Gesloten Jeugd Kampioenschappen

27 mei 2019 om 10:29 Sport

SLIEDRECHT Zowel Meisjes A als Jongens B van Sliedrecht Sport hebben een bronzen medaille behaald op de Nationale Gesloten Jeugdkampioenschappen 2019 in Eindhoven. 

Tijdens dit toernooi strijden de kampioenen van de vier regionale Topklassen (het hoogste jeugdniveau in Nederland) om de nationale titels. Meisjes A en Jongens B plaatsten zich door de Topklasse in Regio Zuid te winnen. Na de poulefase won het team van Anouk de Jong, Janet de Jong, Sara van de Weg, Mila Leeuwis, Marit van der Sluijs, Katie Korporaal, Amalia Panajoti, Roos van Gastelen, Melissa Duijndam, Evi Roos, Zara Noteboom en trainer-coach Dave van Rekom de strijd om de derde plaats van Rivo Rijssen met 2-0.

Jongens B1, bestaande uit Luuk de Groot, Jari Tournier, Timon Zoutendijk, Cas Westgeest, Aron Huijser, Harm Korevaar, Joost Suijker, Youri van der Pol, Robin Bakker, Nick van der Leeden, traineer-coach Bas de Groot en assistent-coach Jelte Wietses behaalde precies hetzelfde resultaat door in de 'kleine finale' met 2-0 van Sudosa-Desto uit Assen te winnen. 

Met het NGJK komt het indoorseizoen 2018-2019 ten einde.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie