Julian van Dieën, perfecte score
Julian van Dieën, perfecte score Jerry van Rekom

RICARDO VEEN EN JULIAN VAN DIEËN DOEN GOEDE ZAKEN.

Sport/sport Deel je nieuws

In de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht hebben Ricardo Veen en Julian van Dieën beiden hun twee partijen in winst om weten te zetten.

Groep 1: Bij ontbreken van de koploper Barend van Dieren en de toppers Vincent Langstraat en Willem Theunisse, is Jaco Kruidenier door een van zijn partijen te winnen koploper Van Dieren op 1,5 punt genaderd. Ricardo Veen poetste met 2 uit 2 zijn tot dan tegenvallende score op en kan nu bogen op een goede 50% score, net als Jaimy Bakker.

Groep 2: Hier kwam koploper Sven Langstraat wel in actie en won zijn partij en heeft duidelijk afstand genomen van de concurrenten. Langstaat verloor tot nu toe maar 1 partij en wel tegen Jabber Al-Yassin. Joas Berkhouwer won 1 van zijn twee partijen en klom naar de tweede plaats doordat hij een half bordpunt meer heeft dan Daniël van Leeuwen. Julian van Dieën met 2 uit 2 draait ook goed in de top mee, net als Jabber Al-Yassin die maar 1 partij had maar die wel in winst wist om te zetten.

Groep 3: Hier kwam Theo Theunisse, die in de voorjaarscompetitie slechts een keer een remise moest toestaan, niet in actie en zag Justin Sloots die zijn partij in winst omzette iets dichterbij komen. Arie Sterrenburg blijft derde in het klassement. 

advertentie
advertentie