Afbeelding
Shuttle Up

Badmintonvereniging jubileert

2 februari 2018 om 10:14 Sport/sport

SLIEDRECHT Badmintonvereniging Shuttle Up vierde 19 januari haar vijftigjarig jubileum in Party Centrum De Lockhorst in gezelschap van vele genodigden, waaronder burgemeester Bram van Hemmen en wethouder Hanny Visser (sport). Er was een mooie mix van oud leden, huidige leden, voorzitters van diverse sportverenigingen en medewerkers van de gemeente.
   
Na het openingswoord door het bestuur van Shuttle Up en de oud-voorzitter werd het woord gegeven aan wethouder HannyVisser die een mooi beeld schetste van Shuttle Up en de fanatieke inzet van de vrijwilligers die voor veel leden en de verschillende projecten, zoals de diverse toernooien, onmisbaar zijn. Na al deze mooie woorden was het moment daar om een toast uit te brengen op de 50 jarige Shuttle Up, waarna er onder het genot van een hapje, drankje en live muziek verhalen werden opgehaald.
   
Wie ook lid wil worden van de vereniging krijgt vanwege het jubileum bij inschrijving als lid vier weken gratis proefles en een nieuw racket. Kom maandagavond tussen 19.30 uur en 23.00 uur spelen in Sporthal de Stoep in Sliedrecht. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie