de trotse Dorieke van Zwienen
de trotse Dorieke van Zwienen Conny den Hartog

Goud voor Dorieke van Zwienen van Synergos

Sport/sport Deel je nieuws

In het weekend van 3 en 4 februari werden in Hellevoetsluis de KNGU wedstrijden voor de 4e divisie van Zuid-Holland Zuid gehouden.

Van O.S.V. Synergos waren op zaterdag als eerste Marit van Loon en Maryse van den Bos bij de pupillen 1 D1 aan de beurt. Na een goede start op sprong en brug, viel de balk een beetje tegen. Marit werd 14e en Maryse 9e.
De tweede ronde was het de beurt aan Nina van der Hel en Grace Athanasse bij de instap D1. Ook voor hen een goede start op sprong en brug, maar zij vergaten op balk beide een onderdeel. Nina werd 9e en Grace 11e. Als laatste deze dag turnde Kyra Korevaar bij de Jeugd-1 D1. Helaas viel zij op brug, maar verder heeft zij een stabiele wedstrijd geturnd. Kyra eindigde als 7e in haar categorie.

Op zondag turnde Indy van Houwelingen bij Jeugd2 en haalde een 7e plaats. Quinty van de Valk, Larysa Zabi en Dorieke van Zwienen, allen Junior, behaalden resp. een 8e, 9e en voor Dorieke een 1e plaats in deze categorie. Overigens scoorde Larysa de 2e plaats op sprong, Quinty de 2e  op balk en Dorieke de 1e plaats op brug. Dit jaar zijn er voor de 4e divisie wedstrijden tevens toestelfinales, dus we verwachten dat alle junioren een plaats in de toestelfinale hebben gehaald .

advertentie
advertentie