Thea de Jong van Orchis Uitvaartzorg
Thea de Jong van Orchis Uitvaartzorg SKC Merwede/Multiplaat

Orchis Uitvaartzorg nieuwe sponsor SKC Merwede/Multiplaat

Sport/sport Deel je nieuws

Wij zijn blij ook Orchis Uitvaartzorg te mogen verwelkomen als sponsor bij SKC Merwede/Multiplaat. Zij zullen zichtbaar zijn in Sporthal de Stoep en op het sportcomplex aan de Thorbeckelaan.

Afscheid nemen van een dierbare is een intense en verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het gebeurde van hun stuk gebracht. En dat terwijl er juist dán zoveel van hen wordt gevraagd op praktisch gebied; er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld.

Het is een situatie die vraagt om de oprechte steun en daadkracht van een deskundige, aan wie de nabestaanden alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen.

Goed luisteren naar uw wensen en gevoelens speelt daarbij een belangrijke rol. Afscheid nemen is pijnlijk. Wij streven ernaar om samen met u het afscheid zo vorm te geven, dat er ondanks de pijn een positieve herinnering achterblijft. Een herinnering aan een periode van afscheid duurt immers een leven lang.

Orchis Uitvaartzorg zoekt samen met u naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart te geven. Zoals helpen bij de laatste verzorging, de rouwbrief, het dragen van de kist, het meedenken over de invulling van de afscheidsdienst. Dit alles op de een zodanige manier dat u de overledene daarin herkent. U bent tenslotte de beste getuige van het leven van de overledene.

U vindt Orchis Uitvaartzorg aan de Molendijk 69 in Sliedrecht.

Orchis Uitvaartzorg is 24 uur per dag bereikbaar via nummer 0184-701 200.

advertentie