Sliedrecht wederom onderuit tegen hekkensluiter
Sliedrecht wederom onderuit tegen hekkensluiter Mike Rijnders

10 maart 2018 om 17:43 Sport/sport

HOUTEN - Na de nederlaag tegen toenmalig hekkensluiter GJS in de laatste competitiewedstrijd, is het Sliedrecht zaterdagmiddag wederom niet gelukt om de nieuwe rode lantaarndrager te verslaan. In Houten werd kansloos met 2-0 verloren van nummer laatst Delta Sports'95. Na een prima serie leek de nederlaag tegen GJS een incident te zijn voor de ploeg van trainer/coach Michel Langerak, waarvan gezegd werd dat de Sliedrechters zich in de tweede seizoenshelft nog nadrukkelijk zouden gaan bemoeien met de bovenste plaatsen in de 1e klasse C. Echter, ook tegen Delta Sports, konden de voetballers uit het baggerdorp behoudens de eerste tien minuten van de wedstrijd, wederom geen vuist maken. Waar Sliedrecht naliet te scoren, deed de thuisclub dat wel en mocht het met een 1-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft bleef het lang bij de enige goal van de wedstrijd, totdat Delta Sports vlak voor tijd de wedstrijd in het slot kon gooien. Na de 2-0 was de wedstrijd definitief gespeeld en betekende dat de tweede, wellicht enigszins onverklaarbare, nederlaag op rij voor de ploeg van Langerak. Zaterdag 17 maart ontvangt Sliedrecht op Sportpark De Lockhorst de nummer twee van de ranglijst uit Ede. Dan wordt om 14:30 uur afgetrapt tegen DTS.